Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Solstudio sprengt i København

Bombefrykt etter voldsom eksplosjon i Østerbro.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du bilder eller informasjon om denne saken? Send til 2400@dagbladet.no, ring 2400 00 00 eller send sms/mms til 2400.

(Dagbladet.no): Et solstudio i Østerbro i København ble like etter klokka elleve i formiddag rammet av en voldsom eksplosjon.

Politiet har funnet en veske inne i bygget og frykter at dette er en bombe til, som kan eksplodere. Der er derfor i gang med å evakuere alle som bor i bygningene rundt solstudioet.  

- Vi har sperret av området. Det er flere politipatruljer på stedet og ambulanser og brannbiler på vei. To personer er blitt sett løpende fra stedet kort tid etter eksplosjonen. De var begge kledd i hettegensere og mørke klær, sier John Hansen fra Københans politiet til bt.dk.

Hele fasaden på bygget er blåst ut og det ligger glass og metalldeler utover veien. Politiet mistenker at eksplosjonen ble forårsaket av en bombe som var plantet i bygningen.

En en motorisert bombesøker, av danskene kalt «Rullemarie», er nå på vei inni  bygget for å søke etter eksplosiver.

Ingen ble skadet i eksplosjonen, melder Politiken.dk. Politiet venter på bombeeksperter som skal undersøke nærliggende bygninger.

image: Solstudio sprengt i København
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media