Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Solvik-Olsen gir seg på Stortinget

Frp-kronprins vil ikke fortsette på tinget.

Slutter: Ketil Solvik-Olsen har gitt beskjed om at han ikke vil være stortingsrepresentant i neste periode. Foto: KRISTIAN RIDDER-NIELSEN / Dagbladet
Slutter: Ketil Solvik-Olsen har gitt beskjed om at han ikke vil være stortingsrepresentant i neste periode. Foto: KRISTIAN RIDDER-NIELSEN / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ketil Solvik-Olsen (Frp) gir seg på Stortinget etter valget neste år.

- Ketil har nå gitt oss klar beskjed om at han ikke er aktuell for en plass på Stortinget etter valget, sier leder av nominasjonskomiteen i Rogaland Frp, Knut Arve Ravndal til Stavanger Aftenblad.

Den profilerte rogalendingen har lenge blitt spådd en lysende karriere i partiet, og er blitt ansett som en klar kandidat til et av nestledervervene. Han blir også regnet som en svært sansynlig kandidat til en statsrådpost dersom Frp blir med i en borgerlig regjering.

Han vil fortsatt kunne bli statsråd selv om han nå sier fra seg stortingsvervet.

I sommer varslet han at var usikker på om han kunne ta gjenvalg med bakgrunn i familiesituasjonen. Solvik-Olsen har to små barn og en kone som jobber som lege.

- Jeg kan bare beklage at vi går glipp av en så dyktig politiker, sier Ravndal.

Solvik-Olsen ønsker å bidra for partiet under valgkampen og vil derfor stå lengre nede på listen.

- Det er vi naturligvis glade for, sier Ravndal.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media