Timmothy Pitzen

- Som å rive opp et helende sår

James Pitzen snakker ut om bedrageren som utga seg for å være hans savnede sønn.

SAVNET: Timmothy Pitzen forsvant under dramatiske omstendigheter i 2011, og er ikke kommet til rette, til tross for en omfattende etterforskning. Foto: Politiet / AP / NTB Scanpix
SAVNET: Timmothy Pitzen forsvant under dramatiske omstendigheter i 2011, og er ikke kommet til rette, til tross for en omfattende etterforskning. Foto: Politiet / AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det er bare smertefullt, nå må vi bare vente på at såret skal gro igjen, sier Timmothys far, James Pitzen, til NBC News.

Timmothy Pitzen forsvant fra et motellrom i Rockfort i hjemdelstaten Illinois for åtte år siden, etter at mora tok livet sitt på rommet. Siden har han vært savnet.

Da en ung gutt forrige uke dukket opp i et nabolag Newport i Kentucky og hevdet å være den savnede gutten, var familien håpefulle. Det endte imidlertid med et nytt nederlag. Den unge gutten viste seg å være en 23 år gammel mann, som hadde fått idéen etter å ha sett et TV-innslag om Timmothy.

- Jeg vil bare ha ham hjem

Familien har opp igjennom åra hatt mange falske forhåpninger om at Timmothy var i ferd med å bli funnet. Da politiet ringte og fortalte faren om det som kunne bli et gjennombrudd i saken, stålsatte han seg for stresset som han visste de neste dagene ville bringe.

Det er nemlig ikke første gang at dette skjer. Siden Timmothy forsvant er det fjerde gang politiet melder om en potensiell oppklaring. Så kom de dårlige nyhetene, og det åtte år gamle såret åpnet seg på nytt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer