- Som å ta seg en brus

Vegard Haugen (28) nyter gjerne en rusbrus når han er ute på byen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er som å ta seg en brus - kaldt og forfriskende. Også finnes det mange ulike smaker å velge mellom, sier han til Dagbladet.

Særlig smaker rusbrus godt dagen etter en skikkelig fest.

- Kompisene og jeg drikker heller rusbrus enn øl når formen ikke er helt på topp, sier Haugen.

I går drakk han imidlertid pæresider på utestedet Lekter'n på Aker Brygge i Oslo sammen med øldrikker Camilla Frydenbø (28). Som ikke er enig i hans vurdering av alkoholholdige drikkevarer:

- Øl er absolutt best, uansett. Det er ikke så søtt, og man blir ikke så lett lei av smaken, mener hun. Frydenbø tror rusbrus er blitt så populært fordi utvalget har økt veldig den siste tida.