- Som å være Batman

Robbie Williams er totalt ukjent i USA - og er fornøyd med det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Robbie Williams er superstjerne i Europa, men i USA har han aldri riktig slått gjennom. Etter flere mislykkede forsøk, har den tidligere Take That-sangeren forsonet seg med situasjonen - og avslører at han egentlig synes det er ganske kult.

- Jeg bor i Amerika. Ingen kjenner meg der. Jeg kan pelle meg i nesa, klø meg i baken og komme unna med en rekke ting som jeg ikke ville kommet unna med i resten av verden.

- Og overalt ellers hvor jeg går, er jeg popstjerne, fortalte Williams til hordene av pressefolk som hadde møtt fram til en pressekonferanse i Mexico City fredag, ifølge AP.

- Og det er moro. Det er som å være Batman, la popstjernen til.

Songwriter

31-åringen har ingen planer om å utgi eller promotere sin siste plate «Intensive Care» i USA. På pressekonferansen fortalte Williams at plata har forandret livsperspektivet hans, og at han for første gang har tatt del i hele prosessen med å komponere musikken - ikke bare skrive tekstene og melodiene.

 
- Jeg har evne til å skrive låter. Før bare trodde jeg at jeg hadde det. Det betyr alt for meg, sa Williams til det frammøtte pressekorpset.

BATMAN: Robbie Williams er totalt ukjent i USA og trives med det. På en pressekonferanse i New Mexico i går fortalte den britiske popstjernen at han ikke planlegger å gi ut sin siste plate, «Intensive Care», i Statene. EPA/MARIO GUZMAN
BATMAN: Robbie Williams er totalt ukjent i USA og trives med det. På en pressekonferanse i New Mexico i går fortalte den britiske popstjernen at han ikke planlegger å gi ut sin siste plate, «Intensive Care», i Statene. EPA/MARIO GUZMAN Vis mer