Mystisk ulykke i England:

- Som en skrekkfilm

Ei 12 år gammel jente og en 17 år gammel gutt døde etter en «hendelse» på en strand i England. Det er fortsatt svært uklart hva som har skjedd, og politiet holder kortene tett til brystet.

TO DØDE: To personer mistet livet i en hendelse på Bournemouth Beach i Dorset i England onsdag. Åtte andre pådro seg ikke-kritiske skader. Foto: Andrew Matthews / Pa Photos / NTB
TO DØDE: To personer mistet livet i en hendelse på Bournemouth Beach i Dorset i England onsdag. Åtte andre pådro seg ikke-kritiske skader. Foto: Andrew Matthews / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Totalt ble ti personer hentet opp av vannet ved stranda Bournemouth Beach onsdag ettermiddag. Blant dem ei 12 år gammel jente og en 17 år gammel gutt som ble fraktet til sykehus og seinere erklært døde.

For de åtte andre som ble hentet opp av vannet skal skadene ikke ha vært livstruende.

Det er foreløpig ikke klart hvordan gutten og jenta fikk de kritiske skadene.

En mann i 40-åra ble kort tid etter hendelsen arrestert og mistenkt for uaktsomt drap. Ifølge The Independent skal mannen ha vært «på vannet» da hendelsen fant sted.

Han ble seinere sluppet ut av varetekt, men er fortsatt siktet i saken, skriver The Guardian.

Mysterium

Det er fortsatt ikke kjent hva som skjedde på stranda onsdag. Fredag skriver The Independent at kriminalteknikere har undersøkt en båt som oppholdt seg i nærheten. Det er imidlertid ikke mistanke om at båten har vært i direkte kontakt med personer som oppholdt seg i vannet, opplyser politiet, ifølge avisa.

The Guardian skriver at båten, som har kapasitet til 80 personer, tok flere runder ved stranda onsdag ettermiddag, ifølge data fra Marine Traffic.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer