Som svar på Listhaug-blomstene har Camilla samlet inn 4 000 000 kroner: - Det er så godt å se så mye kjærlighet

«Vi vil heller samle inn penger til noe «Mox» har troen på, som ikke visner».

INNSAMLING: Camilla Ahamath startet en innsamlingsaksjon i går for Leger Uten Grenser. Siden skjermdumpen ble tatt, har beløpet og målsummen endret seg flere ganger. Foto: Skjermdump/Facebook
INNSAMLING: Camilla Ahamath startet en innsamlingsaksjon i går for Leger Uten Grenser. Siden skjermdumpen ble tatt, har beløpet og målsummen endret seg flere ganger. Foto: Skjermdump/Facebook Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fredag viste justisminister Sylvi Listhaug stolt fram det lille havet av blomster hun har fått til fra sine støttespillere. Det har stormet rundt justisministeren den siste tiden, etter et Facebook-innlegg som skapte stor debatt.

- Jeg leste saken om at Listhaug var så stolt av alle blomstene hun hadde fått fra de fiendtlige rasistene, sier Camilla Ahamath til Dagbladet.

Hun følte noe måtte gjøres, men ikke med blomster.

Innsamlingsaksjonen hun startet på Facebook i går kveld har klokka 23.20 lørdag fått inn over 4 000 000 kroner, og summen vokser raskt. Pengene skal gå til Leger Uten Grenser.

- Mange som kjente for å gjøre noeEn støtteaksjon for Listhaug ble satt i gang på Facebook-gruppa «Slå ring om Norge». Også Facebook-sidene «Norge fritt for Islam» og «Vi som støtter Sylvi Listhaug» kom med slike oppfordringer.

På den førstnevnte siden omtales Listhaugs sjef, statsminister Erna Solberg (H), blant annet som en forræder. Også AUF-leder Mani Hussaini får gjennomgå. Det er uklart hvem som står bak siden.

Ahamat syntes det ble for mye oppmerksomhet på Listhaug og støtten hun fikk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.