- Som unger i en lekebutikk

NHO-direktør hardt ut mot vekterne.

UMODNE . Direktør i NHO Service, Petter Furulund, går hardt ut mot de tillitsvalgte for vekterne, som han mener er umdone. Foto: Arne V. Hoem / Dagbladet
UMODNE . Direktør i NHO Service, Petter Furulund, går hardt ut mot de tillitsvalgte for vekterne, som han mener er umdone. Foto: Arne V. Hoem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| I dag ble vekterstreiken trappet opp, og Furulund som er direktør for NHO Service og representerer arbeidsgiverne i konflikten, er svært frustrert over oppførselen hos motparten.

— De tillitsvalgte for vekterne oppfører seg som unger i en leketøysbutikk. De vil ha alt, og vi må prøve å forklare dem at de bare kan få én leke.  

Umodne NHO-direktøren mener de tillitsvalgte i Norsk Arbeidsmandsforbund, hvor vekterne er organisert, ikke skjønner hvordan lønnsforhandlinger fungerer.    — De er en umoden gjeng, og det virker som de ikke har skjønt spillereglene for slike forhandlinger. De skjønner ikke at selv om man går til forhandlingsbordet med ulike utgangspunkt, så må man prøve å møtes på midten. 

Urealistiske Furulund forteller at han oppfatter streiken som ekstra frustrerende fordi han mener han strakte seg lenger enn man kunne forvente i forhandlingene med vekterne.  

— For å si det sånn, jeg hadde fått mye kritikk her på huset hvis det forslaget jeg la fram hadde blitt vedtatt. Kravene til vekterne er totalt urealistiske, sier han.  

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer