Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sommerdag åtte steder i sør - men slutt på forsommeren

Grimstad noterte + 21,7.

BARE TIL LÅNS:  Oslo-folk dyrket smaken av sommer på Tjuvholmen i helgen. Men nå er det slutt for denne gangen.
Foto: Halvard Alvik, NTB Scanpix.
BARE TIL LÅNS:  Oslo-folk dyrket smaken av sommer på Tjuvholmen i helgen. Men nå er det slutt for denne gangen. Foto: Halvard Alvik, NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Landvik i Grimstad hadde 21,7 grader og den høyeste temperaturen mandag.

Men tirsdag blir det betydelig kaldere i sør. Her kan du sjekke hvordan vær og temperatur blir.

Samtidig fortsetter uværet i nord med kolonnekjøring på flere strekninger.

Etter Landvik følger målestasjonen ved Arendal lufthavn med 21,4 grader, foran Kjevik ved Kristiansand med 21,1 grader, ifølge Meteorologisk institutt.

Deretter kommer Tønsberg (20,8 grader), Lier (20,6 grader), Gjerpen (20,5 grader) og Ramberg (20,1 grader). Vestfossen oppnådde akkurat 20 grader og ble det med siste sted med det som regnes nordisk sommervarme.

Ifølge meteorologene blir det rundt 10 grader kaldere tirsdag.

Snøskredfare

Uværet som har herjet i Finnmark siden lørdag, sørget for stengte veier og kolonnekjøring også mandag. Også i Troms og Nordland er det dårlig vær.

Flere veistrekninger åpnet på morgenen mandag, men det var kolonnekjøring flere steder. Blant annet gjaldt det E6 både over Sennalandet i Finnmark og Saltfjellet i Nordland, samt E69 Skarsvåg-Nordkapp i Finnmark.

I Nordland var E16 ved Umbukta stengt på grunn av uvær.

Det er generelt stor fare for snøskred i Nord-Norge. I Tromsø-regionen er det faregrad tre på fareskalaen for snøskred. Tirsdag er det varslet faregrad fire. I Vest-Finnmark er farenivået tre både mandag og tirsdag, det samme i Nordland.

(NTB).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media