Sankthans-været:

Sommeren kommer tilbake

I hele landet kommer temperaturen til å holde seg under 20 grader i starten av uka. Det endrer seg utover uka.

SANKTHANSAFTEN: På sankthansaften kan man forvente godvær øst i landet, slik som det var her under bålbrenningen i 2020 ved Operaen i Bjørvika i Oslo. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB.
SANKTHANSAFTEN: På sankthansaften kan man forvente godvær øst i landet, slik som det var her under bålbrenningen i 2020 ved Operaen i Bjørvika i Oslo. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Været i Norge nå

Oppdatert for 5 minutter siden

  Det er ingen målestasjoner som rapporterer nå.

  I dag drypper det flere steder på Østlandet, og sommerværet må man lete lenge etter i starten av uka. Det kommer til å endre seg fra onsdag, skal man tro meteorologen.

  Allerede i morgen ettermiddag kan Oslo, og andre steder på Østlandet, få tilbake sola si. Det sier meteorolog Charalampos Sarchosidis ved Meteorologisk institutt til Dagbladet.

  - Det kommer til å være litt drypp de neste timene på Østlandet i dag, og det vil være overskyet for det meste i dag. I de indre delene av Telemark kommer det til å være bedre i dag, mens i de østlige områdene er det ganske grått. Det ser endelig ut til at det vil gi seg for det meste på tirsdag ettermiddag, sier Sarchosidis og legger til:

  - I dag blir det nok ikke en fin dag.

  - Sommertemperaturer

  Videre forteller meteorologen at det kommer til å bli kaldt østafjells i dag og i morgen på grunn av regnet.

  I hovedstaden og i Drammen blir det mellom 15 og 16 grader på det meste, og langs kysten i sør kan de på noen plasser forvente opp mot 18 grader på det meste i løpet av morgendagen.

  I hele landet vil temperaturen i starten av uka heller ikke gå over 20 grader.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.