Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sommeren kommer

Det er bare å kjempe crocketbøylene ned i plenen og henge opp hengekøya. Her er de foreløpige badetemperaturene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Sommeren nærmer seg med stormskritt. I år kan du glede deg over at du sannsynligvis får mer plass på stranda enn i fjor. I hvert fall når VM-kampene går på TV. Det går faktisk allerede an å dyppe kroppen i havet, dersom du er av den litt robuste sorten. Temperaturene kryper raskt oppover med knallværet som er i vente.

Badevær

Meteorologisk institutt melder om temperaturer opptil 28 på Østlandet i helgen, og det kan komme opp i så mye som 30 grader ut i neste uke. Nord-Norge må dessverre vente litt på sommerværet, men temperaturer opp mot 20 grader er også ventet i våre nordlige landsdeler. De færreste værstasjonene har rukket å legge ut vanntemperaturene enda, men her er de vi har klart å oppdrive i dag:

I Oslo holder Bogstadvannet 14 grader, Gressholmen 15, Huk 14 grader og Hovedøya 15. Ulsrudvann har Oslos høyeste temperatur med hele 17 grader. Bortsett fra Frognerbadet som holder stabile 25. På Nøtterøy er temperaturen 13 grader.

Selv om badeværet har meldt sin ankomst har ikke Meteorologisk institutt rukket å måle temperaturen ved de mest populære badestrendene enda, men hvis badetemperaturen på Jan Mayen skulle interessere noen, er den i skrivende stund 1,3 grader.

Dagbladets værvarsel finner du her, men vi trenger altså dine temperaturmålinger på badestrendene.

Hvor mange grader er det i vannet der du befinner deg?

FORTSATT LITT KJØLIG: På Huk er det i dag 14 grader. Arkivfoto: ROBERT S. EIK
FORTSATT LITT KJØLIG: På Huk er det i dag 14 grader. Arkivfoto: ROBERT S. EIK Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling