Sommerens store fiskefest

Dagbladet inviterer hele Norge med på fisketur.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Fjorårets fiskesommer i Dagbladet ble en suksess. Responsen fra leserne var faktisk så god at vi har valgt å gjenta bedriften. Nytt av året er at vi har gjort det enkelere å delta, vi lager flere konkurranser og introduserer en egen fiskequiz. Hver dag i hele sommer kan du kjempe om flotte premier, og hovedpremien er en fiskereise til USA.

I år, som i fjor, arrangeres Fiskesommeren i samarbeid med Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF). I tillegg er fiskeutstyrsprodusenten Mustad med på laget.

Gleder seg

Organisasjonskonsulent i NJFF, Henning Hansen, gleder seg til å komme i gang med årets arrangement.

- Norge er et langstrakt land med mange utmerkede fiskemuligheter. Fisking er en fantastisk friluftsaktivitet som passer for både erfarne og uerfarne fiskere. Dessuten er det både kjønns- og aldersnøytralt, sier han.

NJFF arrangerer flere fiskekonkurranser denne sommeren enn noen gang tidligere. Foreningen avholder hele 200 konkurranser i sommer og fyrer av startskuddet allerede nå med 90 arrangementer denne uken. Åtte av konkurransene inngår i den såkalte «Bykampen», der ulike byer og tettsteder utfordrer hverandre til fiskeduell.

Idealmål

Hvem som helst kan delta i konkurransene. Alle med riktige svar på den daglige quizen er med i trekningen av dagspremier. I idealfisk-konkurransen kårer vi i tillegg til dagsvinnerne også ukesvinnere. Det eneste som kreves, er at du har mulighet til å sende oss bilder av fangsten.

Hver dag oppgir vi et nytt idealmål. På tvers av Dagbladets første- og sisteside ligger en linjal du kan bruke til å måle fiskene med, og den som i løpet av sommeren fanger og sender oss bilder av flest fisker på idealmål, vinner en fiskereise til USA. Turen har en verdi på 40 000 kroner. I tillegg kan vinneren smykke seg med tittelen som Norges beste fisker.

FISKESOMMER: Dagbladets Paal Uvaag Espeland (til venstre) og Henning Hansen (NJJF) gleder seg til å komme i gang med sommerens fiskesesong.