Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sommerkonkurranse

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I 1946 presenterte den franske moteskaperen Louis Reard en dristig oppfinnelse. Navnet på oppfinnelsen ble tatt i bruk for å beskrive at den hadde den samme effekten som Amerikas atombomber over Stillehavet.

Opprinnelig ble oppfinnelsen brukt som et todelt klede på innfødte kvinner.

Dagbladet og Reiseradioens sommerkonkurranse «Jeg fant, jeg fant...» skal finne fram til oppfinnelser og oppdagelser. Du kan i Dagbladet studere illustrasjonen, og du kan lese flere stikkord som skal hjelpe deg fram til svaret. Dersom du finner løsningen så kan den ringes inn til Reiseradioen på telefon: 815 21999, eller sende mail til sommerkonkurransen@nrk.no

Hovedpremie er en tursekk full av overraskelser og tre personer får to Flax-lodd hver som trøstepremier.

NRK1s tekst-TV orienterer også om Dagbladet og Reiseradioens sommerkonkurranse på side 455. Reiseradioen er på lufta hver dag kl. 09.05- 11.00 (søndager 10.03- 11.00).

HVILKEN MOTESKAPENDE OPPFINNELSE ER DETTE?
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling