DØDSULYKKE: En mannlig sommervikar (19) omkom i dag tidlig i en arbeidsulykke ved Norsk Gjenvinning på Risløkka i Oslo. Foto: Christian Roth Christensen
DØDSULYKKE: En mannlig sommervikar (19) omkom i dag tidlig i en arbeidsulykke ved Norsk Gjenvinning på Risløkka i Oslo. Foto: Christian Roth ChristensenVis mer

Sommervikar (19) omkommet i klemulykke

I Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Litt over klokka halv ni i dag tidlig fikk oslopolitiet melding om en arbeidsulykke ved Norsk Gjenvinning på Risløkka i Oslo.

Det var TV2 som først omtalte saken.

- Vi fikk melding om at en person hadde fått hodet i klem, uvisst mellom hva, at personen var bevisstløs og at det ble foretatt hjerte- og lungeredning på stedet, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Kort tid etter at politi og ambulanse kom til ulykkesstedet, ble en 19 år gammel mann, som jobbet som sommervikar ved Norsk Gjenvinning, erklært død.

- Det har vært en klemulykke i papirproduksjonshallen, sier juridisk direktør Runa Opdal Kerr i Norsk Gjenvinning til Dagbladet.

- De pårørende er varslet og blir nå tatt hånd om av helsepersonell, sier Engeseth.

Operasjonslederen sier videre at Arbeidstilsynet vil foreta undersøkelser på ulykkesstedet, og at politiet etterforsker saken som en arbeidsulykke.

- Norsk Gjenvinning beklager sterkt denne tragiske hendelsen. Våre tanker går til de pårørende, heter det på selskapets hjemmeside.