Søndag blir det sol

Sjekk helgeværet time for time for Drammen, Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Fredrikstad, Tromsø, Sandnes, Tønsberg, Sarpsborg, Ålesund, Pairs, London, og absolutt alle stedsnavn som står på et kart i Norge!

SOL PÅ SØNDAG: Det er ikke bare mennesker som slipper å bli overvannet av regn på søndag. Foto: SCANPIXAFP PHOTO DDP/ THOMAS LOHNES
SOL PÅ SØNDAG: Det er ikke bare mennesker som slipper å bli overvannet av regn på søndag. Foto: SCANPIXAFP PHOTO DDP/ THOMAS LOHNES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det ser grått og trist ut for mesteparten av Sør-Norge den kommende uka, men søndag får østlendingene en sjanse til å komme seg utendørs.

- Søndag får Østlandet og Sørlandet over 20 grader og mye sol. Det blir ikke helt skyfritt og kjempevarmt, men en klar forbedring av det vi har hatt, sier Ingrid Bentsen, meteorolog ved Meteorologisk Institutt, til Dagbladet.no.

Mer nedbør til ukaSøndag ser ut til å bli den peneste dagen på en stund.

- Det ser dessverre ikke ut til at det blir finere vær neste uke. Tirsdag og onsdag kan bli fine med opphold, men ustabile luftmasser gir nedbør mesteparten av neste uke, sier Bentsen.

Trøndelag får det dårligste været, med mye nedbør hele helga og temperaturer på 15 grader eller lavere.- Vestlandet får regnbyger lørdag, men søndag blir det fint vær som skyer til om kvelden, sier Bentsen.

Flottest i FinnmarkFor personer på norgesferie kan det være lurt å komme seg så langt nord som mulig i løpet av morgendagen. Nordland nord for Bodø får stort sett fint vær, fra søndag av vil det være flott i Troms og Finmark får fint vær hele helga.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer