Søndagsbilder

Nakenfestivaler, vandrende pommes frites, hockey og svømmemoter... Se dagens bilder fra hele verden!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Søndagsbilder

HOCKEY I CANADA: Colorado Avalanches keeper Patrick Roy (33) ligger på isen sammen med lagkamerat Eric Messier, etter at Toronto Maple Leafs plasserte pucken i mål. Hockeykampen endte 5-5.
HUNDETREFF I ROMANIA: En dalmatiner nærmer seg forsiktig en liten hund som er kledd ut som en dalmatiner, utenfor kinoen Palace Hall i Bucuresti. Hundeshowet blir arrangert for å reklamere for filmen «102 Dalmatinere».
FORLIST VED HAWAII:Det japanske skole- og fiskefartøyet Ehime Maru ligger 2000 fot under havoverflaten, etter at den ble truffet av den amerikanske ubåten USS Greeneville 9. februar. Ni personer omkom etter kollisjonen. 35 mennesker var om bord i det kombinerte skole- og fiskefartøyet da det ble rent i senk.
LAVA PÅ JAVA: Lavaen som strømmer nedover Mount Merapi lyser opp natta. Dette bildet er tatt fra landsbyen Babadan i Magelang. Til tross for faren for et stort utbrudd, nekter flere tusen innbyggere å evakuere området.
UNG MANN I HONG KONG: 12 år gamle Keith Peiris fra Canada står på podiet og forbereder talen han skal holde for Hong Kongs produktivitetsråd. Den detaljerte talen handler om Silicon Valley, og følgene av Hong Kongs inntreden i Verdens handelsorganisasjon (WTO). 12-åringen er styreformann for Cyberteks Design, et webdesignfirma som er verdsatt til mange millioner dollar.
NAKEN I JAPAN: Flere hundre japanske menn kaster klærne og samles i Saidaiji-tempelet i Okayama under årets nakenfestival.
MODELLER I ISRAEL: Israelske modeller viser fra sommerens svømmemote i Tel Aviv. Det lokale merket Gottex er populært, og selges i mange land.
POMMES FRITES I NICE:En innbygger i Nice rusler oppover gata, forfulgt av seks vandrende esker pommes frites. Det årlige karnevalet på den franske riviera avholdes for 117 gang.