Søndagsbilder

Romstasjoner, kroppsbyggere, brytende bjørner og rytmisk sportsgymnastikk. Se dagens bilder!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Søndagsbilder

Den tjukke tåka ødela litt av stemningen og sørget for at finaleomgangen ble avlyst i Holmenkollen i dag.
Romferja Discoverys robotarm henger over Leonardo-modulen. Modulen, som kostet 150 millioner dollar, skal kobles til den internasjonale romstasjonen Alpha.
Fullmånen kommer fram bak Ashwi-moskeen i Bagdad. Den 50 år gamle bygningen er en av de viktigste moskeene i Bagdad, og ligger rett ved informasjonsdepartementet.
Talapsho Shekhov (72) bryter med sin ni år gamle bjørn Maria i Dushanbe i Tadsjikistan. Maria har vokst opp med Talapsho, etter at han fant bjørnen skadd i fjellet. Bjørnen har egne identifikasjonspapirer, og opptrer i gata med eieren sin.
Vinnerne av det europeiske mesterskapet i kroppsbygging poserer i Budapest før prisutdelingen. Fra venstre Denis James (1. plass), Chris Cormier (2. plass) and Dexter Jackson (3. plass).
En nonne tar bilder under en seremoni for å minnes 233 nonner, prester og lekfolk som døde i den spanske borgerkrigen. Pave Johannes Paul II ba i sin appell om at terrorismen i Spania måtte ta slutt.
Utslitte delfiner ligger på en strand på øya Tanegashima sør i Japan. Til sammen 171 delfiner ble funnet på stranda. Halvparten var døde i dag tidlig. Resten ble lempet ut i sjøen igjen av lokalbefolkning og surfere.
Den russiske toppgymnasten Alina Kabayeva opptrer under Grand Prix i Kiev i Ukraina. Hun vant verdensmesterskapet i 1999.
Israelske soldater sikrer et område, mens en ung jødisk nybygger iført kostyme deltar i Purim-festvalen gjennom gatene i Hebron. Under festivalen har jødene på seg kostymer og de gir hverandre gaver.