Søndagsskolelærere: - Diana havnet i helvete

Hele Storbritannia raser mot søndagsskolelærere som forteller sønderknuste barn helt ned i femårs alderen at Prinsesse Diana havnet i helvete.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ved søndagsskolen i Walsall i Midt-England har to lærere skapt opprør med sine fordømmelser av avdøde Prinsesse Dianas liv:

  - Som en følge av sin umoralske og ukristelige livsførsel har Diana havnet i helvete, sier de to lekfolkene til engelsk The Times.

  Foran 20 barn helt ned i femårs alderen sa lærerne på søndagsskolen at Diana aldri gjorde opp for sine synder før hun omkom i biltragedien i Paris 31. August i fjor.

Utmeldt

Lille Darryl (8) er utmeldt av søndagskolen etter at han klaget hjemme. Darryl kom hjem en søndag, med tårevått og fortvilet ansikt. Ved sengen sin har Darryl et bilde av Diana. Men denne søndagskvelden klarte han ikke å sovne.

  - Jeg fortale Darryl at Diana var en stjerne i himmelen. Hvordan våger de å si dette om en person alle elsket, sier moren Sarah Bailes

  De to forkynnerne og lærerne nekter å gå tilbake på sine fordømmelser av den avdøde prinsessen.

- Bevislig umoralsk

- Prinsessens livsstil var bevislig umoralsk og ubibelsk. Ingen som tror på Jesus Kristus, lever slik, sier pastor Jeffrey Jones ved søndagsskolen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer