Søndagsskolelærere: - Diana havnet i helvete

Hele Storbritannia raser mot søndagsskolelærere som forteller sønderknuste barn helt ned i femårs alderen at Prinsesse Diana havnet i helvete.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ved søndagsskolen i Walsall i Midt-England har to lærere skapt opprør med sine fordømmelser av avdøde Prinsesse Dianas liv:

  - Som en følge av sin umoralske og ukristelige livsførsel har Diana havnet i helvete, sier de to lekfolkene til engelsk The Times.

  Foran 20 barn helt ned i femårs alderen sa lærerne på søndagsskolen at Diana aldri gjorde opp for sine synder før hun omkom i biltragedien i Paris 31. August i fjor.

Utmeldt

Lille Darryl (8) er utmeldt av søndagskolen etter at han klaget hjemme. Darryl kom hjem en søndag, med tårevått og fortvilet ansikt. Ved sengen sin har Darryl et bilde av Diana. Men denne søndagskvelden klarte han ikke å sovne.

  - Jeg fortale Darryl at Diana var en stjerne i himmelen. Hvordan våger de å si dette om en person alle elsket, sier moren Sarah Bailes

  De to forkynnerne og lærerne nekter å gå tilbake på sine fordømmelser av den avdøde prinsessen.

- Bevislig umoralsk

- Prinsessens livsstil var bevislig umoralsk og ubibelsk. Ingen som tror på Jesus Kristus, lever slik, sier pastor Jeffrey Jones ved søndagsskolen.

  De to forkynnerne i søndagskolen er medlemmer av et mindre kirkesamfunn. I engelske teologikretser regnes menigheten som respektabel, og støtteerklæringer er allerede meldt.

  - Det er et faktum at prinsessen konsulterte åndelige medium, og det er noe Gud hater, sier leder Patrick Currey i den engelske presteforeningen.

(Dagbladet :på nettet)