Sondre (20) kjøpte Sprite - fikk sprit

Bryllup-brennevin endte opp i butikkhylla.

MÅTTE OVERBEVISE: Da Sondre Berg Finstad (20) i dag dro tilbake til butikken han i går handlet brus i, måtte han bruke ett minutt på å overbevise butikkpersonalet om at det faktisk var sprit på Sprite-flaska han handlet der i går. Foto: Privat
MÅTTE OVERBEVISE: Da Sondre Berg Finstad (20) i dag dro tilbake til butikken han i går handlet brus i, måtte han bruke ett minutt på å overbevise butikkpersonalet om at det faktisk var sprit på Sprite-flaska han handlet der i går. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sondre Berg Finstad (20) var i går på den lokale Coop Extra-butikken i Steinkjer og handlet brus.

- Jeg plukket med meg noen flasker, betalte og kjørte hjem. Der oppdaget jeg at forseglingen på den ene Sprite-flaska var brutt, og satte flaska på kjøkkenbordet ettersom jeg planla å returnere den i dag, sier han til Dagbladet.

Men i dag oppdaget Finstads elleve år gamle lillebror den samme flaska, og han ville ta seg et glass, forteller 20-åringen videre.

- Han ombestemte seg fordi det luktet så rart av innholdet, sier 20-åringen, som også har fortalt Trønder-Avisa om hendelsen.

For på den 1,5 liter store flaska var det slett ikke brus. Den var fylt opp med sprit - nærmere bestemt vodka.

- Returnert fra bryllup - Vi skjønte fort at det var vodka, og tok flaska med tilbake til butikken. Der trodde de jeg spøkte med dem, og jeg ble nødt til å overbevise personalet om at det faktisk var sprit og ikke Sprite, sier Finstad.

- De brøt ut i latter da de skjønte at jeg hadde rett, men presiserte samtidig at dette var noe som aldri skulle ha skjedd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer