Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sondre (20) kjøpte Sprite - fikk sprit

Bryllup-brennevin endte opp i butikkhylla.

MÅTTE OVERBEVISE: Da Sondre Berg Finstad (20) i dag dro tilbake til butikken han i går handlet brus i, måtte han bruke ett minutt på å overbevise butikkpersonalet om at det faktisk var sprit på Sprite-flaska han handlet der i går. Foto: Privat
MÅTTE OVERBEVISE: Da Sondre Berg Finstad (20) i dag dro tilbake til butikken han i går handlet brus i, måtte han bruke ett minutt på å overbevise butikkpersonalet om at det faktisk var sprit på Sprite-flaska han handlet der i går. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Sondre Berg Finstad (20) var i går på den lokale Coop Extra-butikken i Steinkjer og handlet brus.

- Jeg plukket med meg noen flasker, betalte og kjørte hjem. Der oppdaget jeg at forseglingen på den ene Sprite-flaska var brutt, og satte flaska på kjøkkenbordet ettersom jeg planla å returnere den i dag, sier han til Dagbladet.

Men i dag oppdaget Finstads elleve år gamle lillebror den samme flaska, og han ville ta seg et glass, forteller 20-åringen videre.

- Han ombestemte seg fordi det luktet så rart av innholdet, sier 20-åringen, som også har fortalt Trønder-Avisa om hendelsen.

For på den 1,5 liter store flaska var det slett ikke brus. Den var fylt opp med sprit - nærmere bestemt vodka.

- Returnert fra bryllup - Vi skjønte fort at det var vodka, og tok flaska med tilbake til butikken. Der trodde de jeg spøkte med dem, og jeg ble nødt til å overbevise personalet om at det faktisk var sprit og ikke Sprite, sier Finstad.

- De brøt ut i latter da de skjønte at jeg hadde rett, men presiserte samtidig at dette var noe som aldri skulle ha skjedd.

- Hvordan hadde det skjedd?

- Butikken hadde levert varer til et bryllup i helga, og etter bryllupet ble en del uåpnede flasker returnert til butikken. Den flaska jeg endte opp med å kjøpe var blitt brukt til å samle opp vodkarester i bryllupet, og ble ved en feiltakelse med de andre flaskene som skulle returneres, sier Finstad.

- De som arrangerte bryllupet har beklaget det hele. Det var aldri deres intensjon at det skulle ende sånn, fortsetter han.

- Beklager Assisterende leder Hilde Kristin Vist ved Coop Extra-butikken skriver i en sms til Dagbladet at hun ikke ønsker å kommentere saken ytterligere.

Til Trønder-Avisa sier hun følgende:

- Jeg visste at vi mandag hadde fått returvarer etter et bryllup som foregikk i helga. Disse varene ble plassert ut i hyllene da varene kom i retur.

Vist beklager det inntrufne på det sterkeste, og sier at hun lover at returvarer vil bli nøye kontrollert etter denne utrivelige episoden.

Sprit(e)kunde Finstad sier at han først og fremst ser på det hele som komisk.

- Samtidig er det jo litt skremmende at de ikke hadde kontrollert returflaskene godt nok. Det kunne like gjerne vært et barn som kjøpte akkurat denne flaska, sier han.