Finn Kristian Halvorsen

Sonet to år for kidnapping og tortur: I 15 år har Finn (64) kjempet mot det han mener er et komplott mot ham i politiet

Mistet alt og måtte i fengsel. Nå vil Finn Kristian Halvorsen ha gjenopptatt saken som kostet ham to år bak lås og slå.

MARERITT: På kort tid ble Finn Kristian Halvorsens liv snudd på hodet. I slutten av juli 2002 ble en buss han eide fullstendig ramponert og i august ble hans lager utsatt for innbrudd og Halvorsen frastjålet verktøy til en verdi av rundt 500 000 kroner. Foto: Alf-Robert Sommerbakk / Haugesunds Avis
MARERITT: På kort tid ble Finn Kristian Halvorsens liv snudd på hodet. I slutten av juli 2002 ble en buss han eide fullstendig ramponert og i august ble hans lager utsatt for innbrudd og Halvorsen frastjålet verktøy til en verdi av rundt 500 000 kroner. Foto: Alf-Robert Sommerbakk / Haugesunds Avis Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet/Haugesunds Avis): - Foreldrene mine er døde. Broren min er død. Jeg har bare den nye familien min. Ingen andre.

Stemmen til Finn Halvorsen brister når han forteller at han ikke kunne dra hjem til Norge for å delta i begravelsen til sin bror, som døde i november 2006.

Den nå 64 år gamle mannen oppholdt seg i Thailand, for i Norge ventet en fengselsstraff han ikke ville sone. Han mener den er uriktig og føler seg utsatt for et komplott og justismord. Etter fire år fikk norske myndigheter ham arrestert og sendt hjem.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer