Bergen fengsel må spare penger:

Soningsfange (53): - Det finnes ikke tanker om omsorg for innsatte og pårørende lenger

En innsatt (53) frykter han mister kontakten med sin familie dersom ledelsen i Bergen fengsel får det som de vil.

MISTER FAMILIEKONTAKT: - I dag får jeg besøk av familien hver eneste uke. Den gode kontakten vil jeg miste om avdeling D for frigang blir stengt, sier den 53 år gamle soningsfagen i Bergen fengsel. Foto: Leif Stang/Dagbladet
MISTER FAMILIEKONTAKT: - I dag får jeg besøk av familien hver eneste uke. Den gode kontakten vil jeg miste om avdeling D for frigang blir stengt, sier den 53 år gamle soningsfagen i Bergen fengsel. Foto: Leif Stang/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN (Dagbladet): - Vi har fått beskjed om at de skal stenge avdeling D i Bergen fengsel. Det er en katastrofe for oss som blir rammet, sier en 53 år gammel innsatt som har ni måneder igjen å sone.

Han forteller til Dagbladet at han får besøk av sin familie hver eneste uke.

- Fengselsledelsen ønsker å flytte oss til Bjørgvin fengsel. Da kan det gå flere måneder før jeg igjen får besøk av familien. Jeg kjenner til innsatte som har klart å komme seg ut av rusproblemer ved hjelp av kjærester som besøker dem i avdeling D. Disse kjærestene er straffedømt tidligere og har ikke lov til å besøke innsatte i Bjørgvin fengsel. Det finnes ikke tanker om omsorg for innsatte og pårørende her lenger, sier han.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer