Sonja takker for rus-engasjement

Dronning Sonja takker alle som jobber for å løse narkotika-problemene, men etterlyser enda mer samarbeid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter to og en halv time som tilhører under samarbeidskonferansen i regi av Landsforbundet Mot Stoffmisbruk tok en engasjert dronning Sonja ordet:

- Det er flott å se at det er så mange som ønsker å være med å hjelpe og som arbeider for å finne løsninger på narkotikaproblemene. Men kan vi bli enda flinkere til å arbeide sammen? Kan få til enda mer samarbeid?, spurte Sonja som er foreningens høye beskytter

Oppfordringen fra dronningen kom som avslutning på første del av samarbeidskonferansen der familiens rolle i behandlingen og ettervern av stoffmisbrukere var tema. I salen satt mer enn 100 deltakere både fra hjelpeapparatet og fra LMS sentralt og lokalt.

At dronning Sonja, som LMS' øverste beskytter, takket ja til invitasjonen om å delta på konferansen, gjorde arrangementet ekstra spesielt. Ifølge arrangøren betyr et slikt «klapp på skulderen» mye, ikke minst for alle foreldre og pårørende som år etter år står på i regi av lokalforeningene.

Dronningen ga honnør til alle som engasjerer seg i rusproblematikken - både fagfolk og de som jobber på frivillig basis. Hun påpekte også at dette er noe som engasjerer henne personlig og at hun forsøker å holde seg orientert om det som foregår, selv om utviklingen skremmer henne.

- Men det gjør godt å se at det er så mange gode krefter som ønsker å gjøre noe og som så gjerne vil være med å hjelpe. Denne viljen og ønsket om å bidra, må vi holde fast på. Jeg håper også at alle som føler dette problemet på kroppen til slutt får belønning for sitt engasjement. Tusen takk for at dere står på, avsluttet dronningen.

RUS-ENGASJERT: Dronning Sonja ble overrakt blomster av Emilie Skolmen Kaafjell og Rebekka Handeland (nærmest) da hun kom til konferansen.