Sønn (21) siktet for drap på mor (56)

Offeret er ikke blitt sett siden onsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Oslo-politiet sier på en pressekonferanse at de har siktet en 21 år gammel mann for drap, etter at en kvinne (56) ble funnet død i sitt hjem på Frogner i Oslo.

Politiet oppsøkte adressen etter at kvinnens datter meldte henne savnet i går kveld. På åstedet pågrep politiet kvinnens sønn, som nå er siktet for forsettlig drap på sin mor.

Ikke sett siden onsdag

- I går kveld i 23-tida dukket en ung kvinne opp på Sentrum politistasjon og meldte sin 56-årige mor savnet, siden hun ikke hadde gitt lyd fra seg siden onsdag kveld. Seinere på natta eskorterte en politipatrulje den savnedes søster opp til boligen i Kirkeveien og gjennomsøkte den rutinemessig, forteller politiinspektør Terje Kristiansen.

- I boligen fant patruljen liket av kvinnen. Kvinnens 21-årige sønn, som også var i boligen, ble pågrepet og siktet for drapet, sier Kristiansen, som ikke vil gi nærmere detaljer om åstedet nå.

- Vi vet en del om hvordan kvinnen ble drept, men kan ikke si noe på dette tidspunkt, av hensyn til etterforskningen. Vi kan heller ikke si noe om motiv, sier Kristiansen til Dagbladet.no.

- Så langt virker det ikke som det er flere enn sønnen og moren som er involvert i saken, sier politiinspektøren.

Ble tvangsinnlagt
Ifølge Kristiansen skal sønnen tidligere ha fått behandling for psykiske lidelser, uten at politiet vil spekulere på om dette har sammenheng med drapet.

FUNNET DREPT HJEMME: En 56-årig kvinne ble funnet drept på Frogner i Oslo i natt. Kvinnen ble funnet i sin bolig etter at søsteren meldte henne savnet i går. Foto: MORTEN HOLM/SCANPIX
FUNNET DREPT HJEMME: En 56-årig kvinne ble funnet drept på Frogner i Oslo i natt. Kvinnen ble funnet i sin bolig etter at søsteren meldte henne savnet i går. Foto: MORTEN HOLM/SCANPIX Vis mer

Etter det Dagbladet.no kjenner til, ble 21-åringen tvangsinnlagt for ikke lenge siden.

Han er blitt tildelt Vegard Aaløkken som forsvarer.

- Jeg har ikke fått snakket med min klient ennå. Han er ikke blitt avhørt, men det vil nok skje i løpet av dagen, sier Aaløkken til Dagbladet.no.

Etterlyser flere vitner

Kriminalteknikere har allerede i flere timer vært i sving på åstedet ved Frogner plass, og en del vitner er avhørt. Men politiet ønsker flere opplysninger.

- Vi etterlyser flere vitner som kan ha sett noe av betydning i det aktuelle tidsrommet fra onsdag kveld i 20-tida til og med i natt, sier Kristiansen.

Det er bare seks dager siden en bulgarsk 43-åring ble skutt i halsen nær Frogner plass like ved den drepte kvinnens adresse. Personer med tilknytning til gjengmiljøet ble pågrepet i kjøvannet av skytingen. Etter det Dagbladet.no erfarer, er drapet ikke relatert til skyteepisoden forrige helg.

Dagbladet.no kommer med mer.

Sønn (21) siktet for drap på mor (56)
ORIENTERTE: Politiinspektør Terje Kristiansen orienterte pressen om drapssaken i formiddag.
503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 39849594


Varnish cache server