Dobbeltdrapet på Sotra

Sønn (40) fengslet i fire uker for dobbeltdrap: Nabo hørte støy drapsnatta

Varetektsfengslet i fire uker for drap på mor (66) og far (67). - Han har det svært vanskelig.

SE TV: Forsvareren til mannen som er siktet for drap på begge foreldrene sine, forteller at tiltalte har det svært vanskelig. Reporter: Amanda Walnum. Video: Henning Lillegård / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN/KOLLTVEIT (Dagbladet): Det har snart gått to døgn siden den drapssiktede mannen i 40-åra ble pågrepet ved sin egen bolig på Kolltveit utenfor Bergen. Han er siktet for å ha drept sine to foreldre på 66 og 67 år, som bodde på samme adressen.

I dag ble det holdt fengslingsmøte i Bergen tingrett, og den siktede 40-åringen stilte opp i dagens fengslingsmøte. Han ble fengslet i fire uker med brev-og besøksforbud.

Mannen satt rolig, ikledd en svart T-skjorte, ved siden av sin forsvarer Fredrik Verling. Han satt delvis med ansiktet i hendene, men så også opp og aktivt rundt seg. Drapet skjedde natt til torsdag, men paret ble først funnet av politiet etter klokka 17.00 torsdag ettermiddag.

Hørte bråk og diskusjon

En av parets nærmeste naboer, Trygve Hellesen, forteller til Dagbladet i dag at hans sønn var hjemme og våken natt til torsdag. Han hadde vinduet åpent, og hørte stemmer og bråk i to-tida.

- Han hørte først en høylytt kvinnestemme, og deretter en mørkere stemme, forteller Hellesen og sier videre at det hørtes ut som en hissig diskusjon eller samtale.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer