Sønn og datter siktet for sykehusdrapet

En 19 år gammel kvinne og den 15 år gamle broren hennes er siktet for forsettlig drap etter at faren deres ble funnet død på Aust-Agder sykehus ved 5-tiden onsdag morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det var en 41 år gammel familiefar av utenlandsk opprinnelse som ble funnet død på sykehuset ved 5-tiden i dag morges. Sykehuset fant dødsfallet mistenkelig og kontaktet politiet.

Kvinnen og gutten ble pågrepet like på utsiden av sykehuset rett etter at politiet ankom åstedet. Ifølge politiet var pågripelsen udramatisk.

Ifølge politiet kom den avdøde 41-åringen og familien hans opprinnelig fra Kosovo. Familien kom til Norge for om lag tre år siden og hadde fått asyl her i landet.

- Familietragedie

- Dette synes å være en familietragedie. Men drapet har selvsagt en bakenforliggende årsak som blir tema for den videre etterforskningen, sier politiadvokat Jan Atle Hansen i Agder politidistrikt til NTB.

Politiet ville i ettermiddag ikke si noe om dødsårsaken, og heller ikke om de har funnet et våpen som kan knyttes til drapet.

- Vi har gjort beslag som er interessante for saken. Når det gjelder dødsårsaken, så skal det gjennomføres obduksjon ved Rettsmedisinsk institutt i morgen, sier Hansen til NTB.

Politiet vil ikke si hvilke funn som ble gjort på åstedet da den første patruljen kom fram til sykehuset.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer