Sønn pågrepet for knivstikking

Knivstakk faren flere ganger. Arrestert uten motstand.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En mann på 28 år knivstakk faren sin i ettermiddag på Sinsen i Oslo. Deretter forsvant han fra åstedet. Politiet visste hvor de skulle lete, for etter mindre enn en time senere pågrep de ham.

- Sønnen ble pågrepet klokken 18.12 i Solhauggaten. Han gjorde ingen motstand og pågripelsen var udramatisk, sier operasjonsleder Tor Grøttum ved Oslo politidistrikt.

Grøttum opplyser om at farens tilstand fortsatt er uviss, og han er nå fraktet til Ullevål universitetssykehus. Oslopolitiet vil ikke gå ut med noen teorier om hva som var bakgrunnen for sønnens angrep på faren.

- Faren ble knivstukket to eller tre ganger og vi fikk melding om hendelsen klokken 17.20. Tilstanden til faren er foreløpig usikkker, men han er bevisst og klar, sa operasjonsleder Tor Grøttum ved Oslo politidistrikt tidligere i ettermiddag.

SØNN PÅGREPET: Sønnen som knivstakk faren sin flere ganger i ettermiddag på Sinsen ble arrestert av politiet under en time senere i Solhauggata. Foto: Daniel Dale Laabak.
SØNN PÅGREPET: Sønnen som knivstakk faren sin flere ganger i ettermiddag på Sinsen ble arrestert av politiet under en time senere i Solhauggata. Foto: Daniel Dale Laabak. Vis mer
SØNN PÅGREPET: Sønnen (28) ble pågrepet av politiet i Oslo i Solhauggata. Foto: Kystatlas.