SE LIVE: En person er drept på Ellingsrud i Oslo. Politiet møter pressen klokka 11. Video: Lars Eivind Bones / Malene Storrusten Vis mer

Drap på Ellingsrud i Oslo

Sønn siktet for drap på mor

Politiet har startet drapsetterforskning etter det som skal ha vært et drap i en leilighet på Ellingsrud tidlig onsdag morgen.

I en pressemelding skriver politiet at det har vært et drap i Oslo i løpet av morgentimene onsdag. De har innkalt til en pressekonferanse klokka 11.00 i dag,

Vet du noe? Har du bilder, video, tips eller informasjon? Kontakt oss på 24 00 10 00, på e-post 2400@db.no eller SMS/MMS til 2400.

Fram til pressekonferansen vil ikke politiet kommentere saken ytterligere.

- Politiet har startet drapsetterforskning etter en hendelse i morgentimene i dag. Ytterligere informasjon vil bli gitt klokka 11.00, sier politioverbetjent Anne Alræk Solem til Dagbladet.

- Det eneste jeg kan si er at rundt 04.30 fikk melding om en alvorlig hendelse i en leilighet på Ellingsrud. I den forbindelse innkalles det til en pressekonferanse 11.00 i dag, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli til Dagbladet.

Politiet har foreløpig ikke opplyst mer om noen er pågrepet eller hvem som er offeret.

- Dette er et sjokk, sier en beboer i naboblokka til Dagbladet.

Mannen som ikke ønsker å ha navnet sitt i avisen har bodd i området i sju år.

- Det er mange eldre som bor i blokkene her, så det er stille og rolig område. Det er vanligvis trygt og godt her på Ellingsrud, sier mannen.

Saken oppdateres