Drap på Ellingsrud i Oslo

Sønn siktet for drap på mor

Politiet har startet drapsetterforskning etter det som skal ha vært et drap i en leilighet på Ellingsrud tidlig onsdag morgen.

SE LIVE: En person er drept på Ellingsrud i Oslo. Politiet møter pressen klokka 11. Video: Lars Eivind Bones / Malene Storrusten Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I en pressemelding skriver politiet at det har vært et drap i Oslo i løpet av morgentimene onsdag. De har innkalt til en pressekonferanse klokka 11.00 i dag,

Vet du noe? Har du bilder, video, tips eller informasjon? Kontakt oss på 24 00 10 00, på e-post 2400@db.no eller SMS/MMS til 2400.

Fram til pressekonferansen vil ikke politiet kommentere saken ytterligere.

- Politiet har startet drapsetterforskning etter en hendelse i morgentimene i dag. Ytterligere informasjon vil bli gitt klokka 11.00, sier politioverbetjent Anne Alræk Solem til Dagbladet.

- Det eneste jeg kan si er at rundt 04.30 fikk melding om en alvorlig hendelse i en leilighet på Ellingsrud. I den forbindelse innkalles det til en pressekonferanse 11.00 i dag, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli til Dagbladet.

Politiet har foreløpig ikke opplyst mer om noen er pågrepet eller hvem som er offeret.

- Dette er et sjokk, sier en beboer i naboblokka til Dagbladet.

Mannen som ikke ønsker å ha navnet sitt i avisen har bodd i området i sju år.

- Det er mange eldre som bor i blokkene her, så det er stille og rolig område. Det er vanligvis trygt og godt her på Ellingsrud, sier mannen.

Saken oppdateres

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer