Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sønn stakk ned morens festvenn

En ung mann som sitter arrestert etter knivdramaet på Holmlia natt til i går, skal ha blitt provosert av moras mannlige bekjentskaper.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kriminalpolitiet etterforsker nå om et mulig motiv for det antatte drapsforsøket utenfor Holmlia kro ved 01-tida, kan være at sønnen ble forbannet over at mora hans hadde selskap med det polske offeret (38) og hans landsmenn.

Etter det Dagbladet får opplyst, var siktede på kroa da mora, sammen med seks polakker, kom for å hygge seg. Ved stengetid skal det ha kommet til konfrontasjoner, før sønnen skal ha knivstukket den 38-årige polakken utenfor kroa.

Blodtap

Sønnen er, sammen med to kamerater fra lokalmiljøet, foreløpig siktet for drapsforsøk på 38-åringen. Polakken skal ha blitt stukket gjentatte ganger og har fått skader i hodet, ansiktet og brystet. Blodtapet skal også ha vært betydelig. Ifølge Ullevål universitetsklinikk har polakken livstruende skader. I går kveld ble tilstanden karakterisert som stabil.

Kriminalpolitiet mente først at det kunne dreie seg om et gjengoppgjør.

Men etter hvert som de fikk avhørt vitner på morgenkvisten i går, viste det seg at polakkene kom fra et motocross-stevne på Hamar, og var på gjennomreise. De skal ha stoppet på Holmlia for å besøke bekjente.

Måtte rømme

Etter slagsmålet fikk polakkens venner 38-åringen med seg inn i en bil, og kjørte i all hast fra stedet for å få legehjelp. I Lerdalsveien mellom Holmlia og Hauketo møtte de en politibil som de fikk stoppet, slik at ambulanse ble tilkalt.

Påtalemyndigheten tar i formiddag stilling til om de tre arresterte, som er 19- 20 år, skal framstilles for varetektsfengsling i Oslo tingrett.

SÅ KAMERATEN BLI STUKKET NED: De polske vennene til den knivskadde 38-åringen fikk stoppet politiet, som sørget for at ambulanse ble tilkalt.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media