- HAR DET MYE BEDRE:    Dette bildet er tatt av imam Nehmat Ali Shah i 2007. Her leder han id al-fitr-feiringen sammen med rundt 5 000 personer som besøkte Central Jamaat-e Ahl-e Sunnat-moskéen i Oslo. I formiddag har den knivskadde imamen snakket med sønnen på telefon fra sykesenga på Oslo Universitetssykehus Ullevål. Arkivfoto: Heiko Junge / NTB Scanpix.
- HAR DET MYE BEDRE: Dette bildet er tatt av imam Nehmat Ali Shah i 2007. Her leder han id al-fitr-feiringen sammen med rundt 5 000 personer som besøkte Central Jamaat-e Ahl-e Sunnat-moskéen i Oslo. I formiddag har den knivskadde imamen snakket med sønnen på telefon fra sykesenga på Oslo Universitetssykehus Ullevål. Arkivfoto: Heiko Junge / NTB Scanpix.Vis mer

Sønn til Dagbladet: - Far har det bra

Knivskadd imam snakket kort på telefonen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Sønn til den knivskadde imamen Nehmat Ali Shah - Sied Ammar Shah (20) - var i telefonkontakt med faren på Oslo Universitetssykehus Ullevaal like før klokka 11 i formiddag.

- Da sa far at han hadde det bra, mye bedre. Han sa at vi ikke måtte bekymre oss, og han spurte hvordan mor og vi andre hadde det, sier sønnen til Dagbladet.

I den korte telefonsamtalen sa Nehmat Ali Shah at legene hadde kontroll.

- Jeg snakket også med en av legene direkte, og han sa det samme, sier Sied Ammar Shah til Dagbladet.

Han var på sykehuset i natt, og dro hjem til familien ved 05-tiden.

Klokka 12 skal Oslo-politiet holde en presskonferanse om drapsforsøket på imam Nehmat Ali Shah i Motzfeldts gate på Grønland like etter klokka 23 i går kveld i forbindelse med kveldsbønnen i moskéen i samme gate.