Sønnen fant tre døde spedbarn i tysk fryser

Mor arrestert i Tyskland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En 44-årig mor er arrestert i den vesttyske byen Wenden, etter funn av tre døde spedbarn i familiens hjem i går kveld. Det melder nyhetsbyrået AP i formiddag.

De døde barna ble funnet i en fryser i kjelleren, etter at politiet mottok et tips og gjennomførte husransaking.

Politiadvokat Johannes Daheim forteller at barna ikke var dødfødte, men ønsker ikke å gå ut med dødsårsak eller alder på barna før levningene er obdusert.

Navnet på den arresterte kvinnen er ikke offentliggjort. Ifølge The Times får kvinnen psykiatrisk hjelp. Avisa har opplysninger om at spedbarnene skal ha blitt født for mellom 17 og 23 år siden.

- Forbrytelsen er i grunnen blitt løst. Vi konsentrerer oss i øyeblikket om å avhøre naboer og slektninger, slik at vi får hele bildet opp, sier politiinspektør Matthias Giese.


Avisa
Westfalenpost skriver i dag at ungene ble funnet av familiens 18-årige sønn, som åpnet fryseren på leting etter mat.  Også politiet bekrefter at et familiemedlem varslet politiet, før alle gikk til politiet sammen.

Ifølge den tyske avisa lokal.de ble de døde barna funnet pakket inn i plast.

Den 44-årige kvinnen har bodd i Wenden i mange år. Hun er gift med en 47-årig mann, de bor sammen med to sønner (18 og 22) og én 24-årig datter.

GRUFULLT FUNN I KJELLER: I dette huset fant politiet tre døde barn i kjellerfryseren, etter tips fra et familiemedlem. Foto: Scanpix/AFP
GRUFULLT FUNN I KJELLER: I dette huset fant politiet tre døde barn i kjellerfryseren, etter tips fra et familiemedlem. Foto: Scanpix/AFP Vis mer

- Jeg har vært ordfører her i 14 år og dette er definitivt den verste dagen jeg har opplevd. Vi trenger mye tid for å komme oss gjennom dette, sier Peter Bruser til nyhetsbyrået.

Tyskland er blitt rystet av flere liknende saker de siste årene. I februar ble en 28-årig kvinne tiltalt for drap etter tre babydødsfall.

I 2006 ble en annen kvinne dømt for drap på åtte småbarn i Øst-Tyskland.

Sønnen fant tre døde spedbarn i tysk fryser