- LETTET OG GLAD: Advokat Marijana Lozic forsvarer sønnen til narkosiktede Gjermund Erik Cappelen. I dag ble sønnen løslatt fra varetekt.  Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
- LETTET OG GLAD: Advokat Marijana Lozic forsvarer sønnen til narkosiktede Gjermund Erik Cappelen. I dag ble sønnen løslatt fra varetekt. Foto: Lars Eivind Bones / DagbladetVis mer

Sønnen til Cappelen løslatt fra varetekt

Forsvareren bekrefter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den 26 år gamle sønnen til den selvutnevnte narkobaronen Gjermund Erik Cappelen (26) er løslatt fra varetekt.

Det bekrefter mannens forsvarer overfor TV2.

Sønnen er siktet for heleri av tre millioner kroner politiet mener er farens narkopenger. Sønnen ble pågrepet med pengene da han var på vei til Amsterdam i desember i fjor. Han erkjenner straffskyld.

Politiet mener nå at han også førte penger ut av landet 6. desember på en tur til København, noe han selv nekter for.

- Han erkjenner å ha vært på tur til København, men ikke at det skal ha vært noe penger med på denne turen, sier Lozic til TV 2.

Det var på initiativ fra Asker og Bærum-politiet som gjorde at mannen ble løslatt i dag. Fengslingsperioden for 26-åring utløp egentlig først 11. april.

- Han er veldig lettet og glad for å slippe ut av varetekt. Nå skal han lande ved å komme tilbake til jobb og familie, sier hans forsvarer, advokat Marijana Loziv til Dagbladet.

Det var etter et avhør tidligere denne uka at politiet har bestemt seg for å løslate.

- I avhøret ba jeg politiet stille alle uoppklarte spørsmål til ham slik at det ikke forelå noe bevisforspillelsesfare lenger. Han svarte på spørsmålene og faren for bevisforspillelsesfare finnes ikke, sier Lozic.

Asker og Bærum-politiet har ikke besvart Dagbladets henvendelser.