Sønnens nett-tabbe kan ha avslørt narkobaron på flukt

- Dere vet allerede hvem jeg er sammen med.

PÅ RØMMEN - BAK MURENE - PÅ RØMMEN IGJEN: NarkobaronenJoaquin Guzman Loera ble i fjor pågrepet etter 13 år på flukt. Nå er han på rømmen igjen. Foto: Xinhua/Polaris
PÅ RØMMEN - BAK MURENE - PÅ RØMMEN IGJEN: NarkobaronenJoaquin Guzman Loera ble i fjor pågrepet etter 13 år på flukt. Nå er han på rømmen igjen. Foto: Xinhua/Polaris Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet):En kveld i midten av juli gikk den beryktede narkobaronen Joaquin «El Chapo» Guzmàn inn i dusjen på cella si i høysikkerhetsfengselet Altiplano i Mexico. Han kom aldri ut igjen.

Vaktene slo alarm da de oppdaget at Guzmàn var forsvunnet, men det var for sent. Han hadde allerede kommet seg ut gjennom et hull i gulvet som igjen ledet til en tunnel som hadde ført ham til friheten. 

Nå kan Guzmans sønn ha ført faren et skritt nærmere fengselscellen igjen.

Twitter-funksjon Jesus Alfredo Guzmàn Salazar glemte tilsynelatende å slå av funksjonen som automatisk publiserer stedet man twitrer fra før han la ut et bilde av faren på Twitter.

Dermed ble Costa Rica et veldig aktuelt sted å lete etter narkobaronen.

Fotografiet viser Jesus Alfredo på en restaurant sammen med to menn, hvis ansikter er delvis skjult av pynteikoner. Ifølge The Independent er den ene mannen etter alt å dømme «El Chapo».

Over 1000 delinger Bildet, som er postet 31. august, kommer med følgende tekst:

- August her, dere vet allerede hvem jeg er sammen med. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.