Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sophia er hjemme i Tyskland igjen

10-åringen etterlyses fortsatt via e-post.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I kaoset etter flodbølgekatastrofen i Sørøst-Asia etterlyses folk hele tiden via e-post og nettsteder. Spesielt er bilder av små barn hjerteskjærende. Barn som ikke vet hvem de er.

De siste ukene og dagene har bildet av en lyshåret jente stadig returnert til innboksene med teksten:

IMPORTANT!

SHE IS AT THE PHUKET HOSPITAL. SHE DOES NOT REMEMBER ANYTHING.

SHE LOST HER PARENTS. PLEASE FORWARD THIS E-MAIL, SOMEONE MIGHT REALIZE WHO SHE IS.

PLEASE REVERT THE MESSAGE TO ALL THE PEOPLE YOU KNOW.

Hjemme i Tyskland

Nå er det ikke lenger behov for å videresende e-posten. Jenta er identifisert som 10 år gamle Sophia Michl, og er i trygg forvaring hos slektninger.

IKKE VIDERSEND DETTE BILDET: Sophia Michl er identifisert og hjemme hos familien i Tyskland igjen.
IKKE VIDERSEND DETTE BILDET: Sophia Michl er identifisert og hjemme hos familien i Tyskland igjen. Vis mer

Ifølge Expressen ble hun sendt hjem allerede 29. desember fra sykehuset i Phuket. Hun husker fortsatt ingenting av flodbølgen, men foreldrene hennes, Norbert og Edeltraud Michl, er fortsatt savnet.

Hannes også funnet

Også finske Hannes Bergstrøm er hjemme igjen. Bildet av den nesten to år gamle gutten spres fortsatt i e-poster, men allerede 28. desember var han på på vei til onkelen i Finland. Hannes er sammen med faren sin nå, men savner fortsatt moren etter katastrofen i Thailand 2. juledag.

IKKE VIDERESEND DETTE BILDET: Bildet er av Hannes Bergstrøm som er i sikkerhet hos familien i Finland. Dette, og et annet bilde av Hannes fra sykesengen, er i ferd med å få en ny runde på internett etter at moren til Ragnar (2) <a href=http://www.dagbladet.no/nyheter/2005/01/14/420226.html>sto fram</a> i norske medier som fortsatt letende. Så langt Dagbladet.no kjenner til er det ikke lenger uidentifiserte barn på sykehusene i Thailand.
HJEM TIL FAMILIEN: Hannes Bergstrøm ble funnet vandrende alene langs veien. Etter at bildet av ham ble offentliggjort på <a href=http://www.phukethospital.com/>sykehuset i Phukets</a> hjemmside, ble han identifisert av slektninger i Finland.
HJEMME I TYSKLAND: Bildet av Sophia Michl (10) videresendes fortsatt på internett.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media