Sophie (12) funnet i natt

Etter å ha vært sporløst forsvunnet i over tre døgn, ble Sophie Hvitstein (12) fra Tønsberg i natt funnet i god behold sammen med to chattevenner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TØNSBERG/OSLO (Dagbladet): Tidligere på kvelden i går ble to venner på 17 og 19 år siktet for å skjule opplysninger om forsvinningen til Sophie Hvitstein (12).

De to ble identifisert ut fra en videotape på Oslo S, da de var sammen med den tolv år gamle jenta klokka 20.30 fredag kveld.

Like før klokka 01 i natt, ble jenta funnet av politiet sammen med de to guttene i et hus i Hamar-området. Og i natt ble foreldrene og jenta gjenforent etter tre døgn i uvisse.

Anmeldelse

- Familien er på vei for å hente jenta, og det er ikke tvil om at det er Sophie som er funnet. De føler en enorm lettelse, særlig siden det tilsynelatende ikke har skjedd noe med jenta, forteller familiens talsmann, Birger Steen, til Dagbladet i natt.

Det var i natt for tidlig for politiet å si noe om hva som har skjedd, og hva som kommer til å skje videre med de to guttene. Den ene benektet i et avhør tidligere på kvelden at han overhodet kjente til jenta, og politiet mistenkte chattevennene for å holde tilbake opplysninger.

Men jentas far vurderer nå å forfølge saken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer