Sophie (33) ble drept under sex

En mann er nå dømt til fire år for drapet, og dommen har skapt reaksjoner.

DREPT: Sophie Moss (33) ble drept mens hun hadde sex med en 32 år gammel mann. Han hevder at hun hadde oppmuntret til «hard» sex. Foto: Durham Police
DREPT: Sophie Moss (33) ble drept mens hun hadde sex med en 32 år gammel mann. Han hevder at hun hadde oppmuntret til «hard» sex. Foto: Durham Police Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En mann er dømt til fire år og åtte måneder fengsel, etter å ha kvalt en kvinne under sex. Den dømte skal ha drukket 24 flasker øl, før han tok livet av 33 år gamle Sophie Moss, skriver The Guardian.

En 32 år gammel mann erkjente straffskyld for drapet, men hevdet i retten at han ikke husker hva som skjedde.

Den dømte skal ha hatt et av-og-på forhold med Moss, og meldte seg selv til Darlington politistasjon samme dag som gjerningen fant sted.

Han har forklart at han la press på nakken hennes under «hard» sex, men hevder at han ikke hadde til hensikt å skade henne.

Selv fastholder han at han holdt nakken med et «mildt trykk».

Satte seg i bilen

32-åringen skal ha forklart at han våknet og fant henne naken og bevisstløs, men i stedet for å utføre førstehjelp, gikk han til bilen sin for å fundere på hva han skulle gjøre.

Der satt han i 15 minutter før han kjørte til politistasjonen.

Obduksjonen viser at Moss døde som følge av kvelning. 32-åringen skal ha hevdet at sexen med Moss «alltid var hard, og at han pleide å dominere henne, men aldri ville gå så langt som å skade henne».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer