Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sophie gravid

Edward og Sophie venter endelig barn etter mange års prøving.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Britene gleder seg stort etter at Buckingham Palace offentliggjorde den gode nyheten.

Det er vel kjent at prins Edward og kona Sophie, som har tittelen grevinne av Wessex, har ønsket seg barn i flere år. De giftet seg i 1999, og for to år siden ble Sophie (38) gravid. Men rett før jul 2001 ble Sophie så dårlig at hun flys fra parets landsted til sykehus i London. Legene oppdaget at grevinnen var gravid utenfor livmoren, og de to mistet barnet.

Nå er grevinnen knappe to måneder på vei. Det kongelige barnet ventes i desember.

Ifølge pressemeldingen fra Buckingham Palace er dronning Elisabeth svært glad for nyheten. Men de aller gladeste er de vordende foreldrene selv. De legger ikke skjul på at barnet er svært ønsket.

Sophie er trøtt og sliten, men ellers i fin form. Mye tyder på at graviditeten er et resultat av kunstig befruktning, men kongehuset vil ikke bekrefte dette offentlig.

Ifølge kilder ved slottet kommer de to til å være svært forsiktige i tiden framover for at alt skal gå best mulig. Sophie skal ikke ha offisielle oppdrag de neste månedene.

GLEDER SEG:</B> Sophie og Edward venter barn. De to har ønsket seg barn lenge og gleder seg veldig.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media