Sophie ryster dronningen

Grevinne Sophie av Wessex har fornærmet svigermor og flere britiske politikere. Men hun benekter i hvert fall at prins Edward er homofil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sophie Rhys-Jones fortsatte som PR-konsulent etter at hun giftet seg med prins Edward i juni 1999. Hun ble regnet som en smart og moderne kvinne og skulle hjelpe kongehuset med å tone ned skandalene som forfulgte Buckingham Palace gjennom hele tiåret. Nå har hun i stedet skapt sin egen skandale.

Grevinnen lot angivelig falle en rekke indiskré bemerkninger om kongelige og politikere i samtale med en mann som uriktig opptrådte som mulig klient hos PR-byrået hennes. Samtalen ble tatt opp på bånd, skriver The Mail i dag.

Beklaget

Rykter om opptaket nådde både Slottet og parlamentet sist uke. For å bøte på mulig skade, valgte Sophie å skrive beklagende brev til flere av dem hun fornærmet. Det kan ha gjort vondt verre.

Ifølge avisas opplysninger kalte Sophie de konservatives partileder William Hague «deformert». Karakteristikken gjaldt Hagues utseende, men er angivelig klart over streken for hva en kongelig gift kan si om en politiker.

Statsminister Tony Blair er «alt for presidentaktig», mens Blairs kone Cherie får påskriften «fryktelig, fryktelig, fryktelig».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer