Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sophie tilgir salg av puppe-bildet

Sophie Rhys-Jones har tilgitt venninnen som solgte det omstridte puppe-bildet av henne til tabloidavisen The Sun. Dermed er ukens verdensbegivenhet i Storbritannia over, og forberedelsene til brylluppet mellom Sophie og prins Edward 19. juni kan fortsette.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kara Noble, en venninne og tidligere kollega av Jones, har tilstått at det var hun som solgte det mye omtalte fotoet til det beryktede skandalebladet. Som belønning fikk hun en ukjent sum - 100 000 pund eller 1,2 millioner kroner har vært nevnt - samt sparken fra sin arbeidsplass i en musikkradio-kanal.

Bildet ble tatt under en ferietur i Spania i 1988, og viser Sophie sammen med en venn som sliter i bikini-overdelen hennes, slik at det ene brystet kommer til syne. Det er slikt som kan skje i muntre stunder, og som mange syns det kan være moro å ha et bilde av.

Men det elleve år gamle fotoet dukket altså opp i The Sun, og det på side tre, der avisen vanligvis trykker en helt annen type «brystbilder». Sophie skulle være sønderknust da hun fikk se bildet, hoffet ved Buckingham Palace var rasende, og The Sun slo full retrett og trykket en nesegrus unnskyldning.

Sympatien havnet helt og holdent på Sophies side, og den blir neppe mindre etter at hun nå tilgir Kara Noble og sier det får være straff nok at venninnen har fått sparken. Sophies tilkommende ektemann har verdig og klokelig holdt kjeft, og ikke latt seg affisere av puppespetakkelet.

(NTB-DPA)