Søppelbil med hevet kran rev ned kjøreledning

Kvinne fikk den i hodet. Trafikkaos i storokrysset i Oslo.

KJØRELEDNING REVET NED: Veien er stengt og trikken kan ikke kjøre over Grünerløkka etter at en søppelbil med hevet kran rev ned trikkens kjøreledning i storokrysset i Oslo i dag tidlig. Foto: Jon Reidar Hammerfjeld
KJØRELEDNING REVET NED: Veien er stengt og trikken kan ikke kjøre over Grünerløkka etter at en søppelbil med hevet kran rev ned trikkens kjøreledning i storokrysset i Oslo i dag tidlig. Foto: Jon Reidar HammerfjeldVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Klokka åtte i dag tidlig kjørte en søppelbil med løftekrana hevet ved trikkeholdeplassen i storokrysset i Oslo. Krana hektet seg fast i trikkens kjøreledning og rev den ned.

En kvinne er kjørt til Ullevål sykehus etter at hun fikk deler av kjøreledningen i hodet. Hun skal ikke være alvorlig skadd.

- Det er stengt for kjøring opp til og ned fra Storo i Grefsenveien. Trikkelinjene 11, 12 og 13 kan ikke kjøre over Grünerløkka, men er tvunget til å kjøre Trondheimsveien, sier operasjonsleder Finn Belle i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Politiet opplyser om at det vil ta mange timer å få reparert kjøreledningen.

- Det er veldig dumt å kjøre med krana hevet, slik denne søppelbilen har gjort. Vi har tatt beslag i førerkortet til sjåføren på grunn av uaktsomhet, sier Belle.