Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Søppelbilen knuste uthus

To personer skadet etter at en søppelbil kjørte utfor en skrent i Troms.

RASTE UTFOR: Her ligger søppelbilen etter å kjørt utfor veien (ovenfor). På ferden ned skråningen rev bilen med seg et uthus. Foto: Yngve Olsen Sæbbe, Nordlys
RASTE UTFOR: Her ligger søppelbilen etter å kjørt utfor veien (ovenfor). På ferden ned skråningen rev bilen med seg et uthus. Foto: Yngve Olsen Sæbbe, Nordlys Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet/Nordlys): Rett før klokka 11 fikk politiet melding om en trafikkulykke ved Ersfjordeidet i Tromsø.

- Vi har fått melding om at en søppelbil har kjørt utfor veien, sier operasjonsleder Steinar Gudmundsen til nordlys.no.

Ifølge politiet er det meldt om personskader på de to personene som satt i søppelbilen, men ikke alvorlige skader.

30 meter ned Nordlys' reporter på stedet forteller at søppelbilen har kjørt gjennom autovernet på Fjordveien ved Ersfjordeidet på Kvaløya i Tromsø kommune, og rast ned en skrent på om lag 30 meter.

Det ligger en enebolig med et uthus på nedsiden av veien. Søppelbilen har trillet ned den bratte skrenten og knust uthuset.

De to i bilen hadde kommet seg ut av søppelbilen da brannvesen og ambulanse kom til stedet.

Trakk ambulansen opp — Det ser ut som de har hatt englevakt. Jeg har venta på at det skulle skje en ulykke her, og i dag skjedde det, sier Hans Pedersen som bor ved siden av ulykkesstedet.

Fra eneboligen går det en bratt gårdsvei opp til Fjordveien. De to skadede ble lagt i ambulansen som så ble trukket opp på veien av en brannbil. Dette for at transporten opp til hovedveien skulle gå så forsiktig som mulig av hensyn til skadene til de to pasientene.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media