Søppelbilen smadret rådmannens garasje

Også bilen inni ble knust. Nå må Erik Hillesund (60) ta beina fatt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det var et sørgelig syn som møtte Mandals-rådmann Erik Hillesund (60) da han kom hjem fra jobben i ettermiddag: Garasjen var totalsmadret, det samme var bilen inni, melder Fevennen.no.

- Garasjen er totalvrak. Vi bor midt i en bratt bakke, og i natt snødde det, så det er glatt. Søppelbilen har tydeligvis vært på vei nedover, men har mistet styringen og sklidd nedover og ut av veien. Den satte fronten rett i garasjen, sier rådmann Hillesund til Dagbladet.no.

Sammenstøtet må ha vært kraftig; selv om garasjen hovedsakelig er av mur, har den tunge søppelbilen knust den fullstendig. Det samme gjelder rådmannens Saab 9000.

- Bilen er skadd i alle ender. Det ville ikke overraske meg om den må kondemneres, sier den brått garasje- og billøse kommuneadministratoren.

- Heldigvis har jeg bare fem minutter å gå til jobben, sier Hillesund, som er i bemerkelsesverdig godt humør etter ulykken.

- Skaden er jo skjedd, det er ikke så mye å gjøre med det nå. Og først og fremst er det jo bra at ingen personer kom til skade, sier rådmann Erik Hillesund, som nå venter på at vrakrestene skal bli ryddet og skadene taksert.

TOTALVRAK: Søppelbilen har fart hardt med både Erik Hillesunds garasje og bil. Foto: JARLE MARTINSEN/FÆDRELANDSVENNEN
TOTALVRAK: Søppelbilen har fart hardt med både Erik Hillesunds garasje og bil. Foto: JARLE MARTINSEN/FÆDRELANDSVENNEN Vis mer
Søppelbilen smadret rådmannens garasje