Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Søppelkaos i Oslo

Søppelhentingen i Oslo bryter fortsatt arbeidstidsbestemmelser

Samtidig skryter de av at de kun mottok 354 klager i løpet av uka det er snakk om. 

FLERE BRUDD: I løpet av den første uken med kommunal søppeltømming etter at Oslo kommune brøt samarbeidet med renovasjonsselskapet Veireno, har Renovasjonsetaten oppdaget 20 brudd på arbeidstidsbestemmelsene for uke 8. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
FLERE BRUDD: I løpet av den første uken med kommunal søppeltømming etter at Oslo kommune brøt samarbeidet med renovasjonsselskapet Veireno, har Renovasjonsetaten oppdaget 20 brudd på arbeidstidsbestemmelsene for uke 8. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Renovasjonsetaten bryter arbeidstidsbestemmelsene, og osloboere klager fortsatt på søppelhentingen etter at kommunen overtok søppeltømmingen fra Veireno.

I løpet av den første uka med kommunal søppeltømming etter at Oslo kommune brøt samarbeidet med renovasjonsselskapet Veireno, har Renovasjonsetaten oppdaget 20 brudd på arbeidstidsbestemmelsene for uke 8.

- Seks brudd omhandler arbeidstid over 13 timer per døgn, mens de øvrige 14 går på hviletid, skriver etaten i en pressemelding torsdag.

Samtidig skryter de av at de kun mottok 354 klager i løpet av uken det er snakk om, noe som er det laveste tallet siden Veireno overtok 4. oktober i fjor.

- Vi er godt fornøyde med utviklingen siden nyttår, men tar samtidig høyde for at vinterferieavviklingen kan ha spilt inn på uketallet denne gangen, skriver de.

Renovasjonsetaten understreker at de "jobber intensivt med å bygge opp en robust organisasjon internt" etter virksomhetsoverdragelsen 20. februar.

De er også fornøyde med at det ikke er forsinkelser eller etterslep i innsamlingen. Totalt ble det samlet inn 1.987 tonn mat-, plast- og restavfall, godt under normalen på 2.500 tonn per uke.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media