Søppeltømming kan ha lurt politiet

Skien: Politiet er nesten sikre på at levningene etter Gry Hosein ikke finnes ved grustaket i Trommedalen. Ulovlig søppeltømming kan ha lurt politiet. Nå vurderes nye steder som aktuelle.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har avhørt 150 vitner og fått inn 450 tips etter at Gry Hosein forsvant lørdag 13. januar, men har ikke bevis for at Gamal Hosein drepte sin kone i Faresgrillen og gjemt liket i området rundt Skien. Det er heller ikke noe som tyder på at Hosein ikke drev med vareopptelling i butikken den aktuelle dagen, slik han har forklart politiet.

- Vi har ingen grunn til å betvile at det ble foretatt vareopptelling, men vi tviler på siktedes forklaring på flere andre punkter, sier politiadvokat Jon H. Borgen ved Skien politidistrikt.

Ulovlig søppelplass

Området ved grustaket i Trommedalen er et sted der lokalbefolkningen dumper gammelt skrot og henter sand eller grus for å strø. Dette kan kanskje forklare bakgrunnen for de mange observasjonene, og at folk som er observert ikke melder seg.

- Ja, vi vet at dette er en ulovlig søppelplass i området, og det kan være et motiv for at folk ikke melder seg, sier politiadvokat Jon H. Borgen ved Skien politidistrikt.

Politiet jobber nå med å kartlegge alle bevegelser i området ved Trommedalen, og alle biler i Skien som ligner på den røde Opel kadetten Hosein kjører.

- Vi vet at det finnes 5-10 biler av denne typen i Skien-området som er fra 1980-85. Vi har ikke fått liste over alle disse bilene ennå, sier Holm.

(NTB)