Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sør-afrikansk politi avslutter letingen etter Marie Sæther Østbø (20)

Lokalt politi i Sør-Afrika bekrefter at de har avsluttet letingen etter studenten Marie Sæther Østbø, som forsvant sporløst i Segdefield for tre uker siden.

SAVNET: Leteaksjonen etter den savnede norske studenten Marie Sæther Østbø fra Stavanger, er nå avsluttet uten noen funn. 20-åringen ble sist sett på en strand utenfor den sørafrikanske byen Segdefield onsdag 18 april. Foto: Privat / NTB scanpix
SAVNET: Leteaksjonen etter den savnede norske studenten Marie Sæther Østbø fra Stavanger, er nå avsluttet uten noen funn. 20-åringen ble sist sett på en strand utenfor den sørafrikanske byen Segdefield onsdag 18 april. Foto: Privat / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Letingen er avsluttet fordi den har bundet opp alle våre ressurser, men uten at vi har funnet noe tegn til den savnede personen, sier Malcom Pojie, politiets talsmann i Segdefield til NRK.

20-åringen var på utveksling i Toulouse i Frankrike, og var i Sør-Afrika på ferie med en studievenninne.

Hun ble sist observert gående alene på en strand ved 18.40-tiden onsdag 18 april. Da hun ikke dukket opp på en avtalt middag senere på kvelden, ble hun meldt savnet.

Norsk politi har lenge vurdert å sende etterforskere til Sør-Afrika, men etter snart tre uker har politiet fremdeles ikke bestemt seg.

- Per i dag er det ikke tatt noen avgjørelse, men slik saken står er det ikke planer om å reise ned, sier Egil Vestvik, seksjonsleder på etterforskning ved Sørvest politidistrikt, til NRK. Vestvik påpeker at norsk politi etterforsker saken.

Lokalt politi i Segdefield uttalte tidlig at de ikke hadde mistanke om noe kriminelt og har hele tiden sett på saken som en savnetsak.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media