<strong>JEVNGOD MED DRAP:</strong> Sør-Koreas president Park Geun-hye retter nådeløs kritikk mot kapteinen på ulykkesferja Sewol og mener mannskapet om bord langt på vei gjorde seg skyldige i drap. Foto: NTB Scanpix
JEVNGOD MED DRAP: Sør-Koreas president Park Geun-hye retter nådeløs kritikk mot kapteinen på ulykkesferja Sewol og mener mannskapet om bord langt på vei gjorde seg skyldige i drap. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sør-Koreas president langer ut mot ferjekaptein

Mener mannskapet om bord langt på vei gjorde seg skyldige i drap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Sør-Koreas president Park Geun-hye retter nådeløs kritikk mot kapteinen på ulykkesferja Sewol og mener mannskapet om bord langt på vei gjorde seg skyldige i drap.

- Oppførselen til kapteinen og noen av besetningsmedlemmene var fullstendig uforståelig, uakseptabel og jevngod med drap, sier president Park Geun-hye.

174 av de 476 passasjerene om bord kom levende fra det da Sewol forliste 17. april, mens de øvrige fryktes omkommet.

Loggbøkene fra de siste minuttene før den sørkoreanske ferja gikk ned, viser at det rådet panikk og ubesluttsomhet på brua.

Kapteinen utsatte evakueringen, noe som førte til at mange av passasjerene gikk ned med skipet.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer