Sorgen rammet Fagerholt skole på nytt

- Lena møtte meg i skolegården en gang med åpne armer, og sa: Kan jeg gi deg en klem? Rektor Inger Berit Eieland Mjølund holdt en vakker minnetale over avdøde Lena Sløgedal Paulsen (10).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi er samlet her på sorgens dag igjen. Dette er totalt meningsløst. Vi har mistet Lena som vi alle husker som en strålende, lyshåret, impulsiv og herlig jente, sa Mjølund til de fremmøtte.

Elever, foreldre og lærere på Fagerholt skole møttes i morges for å minnes den ene av de to drepte jentene, Lena Sløgedal Paulsen (10).

I mai for to år siden omkom en 11 år gammel gutt i skolegården. Gutten døde da han ble truffet av et steinsprang.

I dag vaiet flagget igjen på halv stang. Skolegården var full av elever og foreldre som sto rolig og snakket sammen om det som skjedde i helgen da Lena Sløgedal Paulsen (10) og hennes venninne Stine Sofie Sørstrønen (8) ble funnet drept i friluftsområdet Baneheia.

- Vi er samlet her på sorgens dag igjen. Dette er totalt meningsløst. Vi har mistet Lena som vi alle husker som en strålende, lyshåret, impulsiv og herlig jente, sa rektor Inger Berit Eieland Mjølund til de fremmøtte.

Også Vik barneskole i Grimstad der Stine Sofie Sørstrønen gikk i 2. klasse, hadde en minnestund mandag morgen.

(NTB)

SAMLET I SORGEN: Elever, foreldre og lærere på Fagerholt skole møttes i morges for å minnes den ene av de to drepte jentene, Lena Sløgedal Paulsen (10).