- Sorry

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Det var en skuffet landslagstrener som møtte pressen etter kveldens kamp mot Ukraina. - Vi er ikke giftige nok. Det er bare å si sorry, sier Nils Johan Semb.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg er fryktelig skuffa. Både på lagets vegne og mine egne vegne. Men også på publikums vegne. Vi har slitt med å få mål, og jobbet med det. Det er bare å si sorry, sa Semb på pressekonferansen.

Norge vant sjansestatistikken 7-3. Vi fikk ti hjørnespark, Ukraina fikk ingen.

- Vi er ikke giftige nok. Men det gjelder ikke bare spissene. Det er flere andre som kommer i gode avslutningssituasjoner. Det er tungt å være offensiv i kveld, men det må jeg være. Vi må kanskje glemme førsteplassen, men heller tenke på andreplass og kvalik.

- Cornere er alltid er bra mulighet, men i dag var servene for dårlige. Vi er litt stressa i enkelte situasjoner. Viljen og tælen er det ingenting å si på.

Ikke psykolog

I dagens papirutgave av Dagbladet sier Semb at landslaget ikke kommer til å kontakte psykolog for å hjelpe spilleren. På kveldens pressekonferanse fikk han spørsmålet på nytt.

- Jeg kommer ikke søke hjelp, men må søke nye impulser hele tida. Jeg har en god dialog med Nils Arne (Eggen), Benny Lennartsson (Viking-trener) og Sven Göran Eriksson (Lazio-trener), sa han.

Norge har vunnet sjansestatistikken de tre siste landskampene. Semb tror det bare er et tidsspørsmål før vi begynner å vinne kamper igjen.

- Så lenge sjansestatistikken er positiv får man resultater på sikt. Det er ganske atypisk det som skjer med oss nå.

Publikum likte ikke måten kampen utartet på. 20 minutter før kampslutt begynte pipekonserten.

- Man blir skuffa, jeg skjønner det. Men jeg er skuffa sjøl også.