Sørum-ordfører ikke overrasket

- Sørum er ikke ferdig med Orderud-saken, sier ordfører Hans Marius Johnsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Lokalsamfunnet trenger et pusterom nå. Derfor er det en lettelse at saken er avsluttet i denne omgang. Vi er slitne etter den store oppmerksomheten saken har fått. Selv om dommen ble anket av tre av de fire dømte, blir det større avstand til saken når den kommer opp for lagmannsretten enn hva som var tilfellet i herredsretten, sier Sørum-ordfører Johnsen (Ap) til NTB.

Han tror ikke at Sørum er ferdig med Orderud-saken:

- For alle som kjenner eller er i familie med de involverte, både de som er borte og de som nå ble dømt, vil jeg tro det er et tvisyn. Her er det behov for å bearbeide reaksjoner. Det er mange som ikke er ferdig med denne saken, sier Hans Marius Johnsen.

Ordføreren er ikke overrasket over dommen.

- Jeg fulgte opplesningen, og ante hvilken konklusjon som ville komme lenge før dommeren kom fram til den. Slik sett er dommen logisk bygd opp. Jeg mener også at motivet om gårdstvisten gir en god begrunnelse. Ut fra dette virker det også naturlig at arveretten til gården fradømmes, sier ordfører Sørum-ordfører Hans Marius Johnsen til NTB.

(NTB)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer