FUNNSTED: Den døde mannen (55) og kvinnen (41) ble funnet i denne badestamen søndag. Foto: Tor Aage Hansen
FUNNSTED: Den døde mannen (55) og kvinnen (41) ble funnet i denne badestamen søndag. Foto: Tor Aage HansenVis mer

Søskenbarn ble funnet døde i badestamp

Kvinne (41) døde av drukning. Uklart for mann (55). - Ingen tegn på ytre vold, opplyser politiet i Oppdal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Mannen (55) og kvinnen (41) som ble funnet døde utenfor en hytte ved Orkelsjøen i Oppdal søndag, er søskenbarn

I en pressemelding fra Sør Trøndelag politidistrikt opplyser politiet at det var forbipasserende fant de to personene i en vedfyrt badestamp utenfor hytta.

- Hendelsesforløpet er foreløpig uavklart. Politiet har så langt avhørt en rekke vitner som var sammen med de avdøde lørdag kveld og natt til søndag. Det gjenstår fortsatt vitneavhør, resultat av tekniske undersøkelser samt endelig resultat av obduksjonsrapport. Det er ingen tegn til ytre vold på de omkomne, skriver lensmann Berit Trønsdal ved Oppdal lensmannskontor i pressemeldinga.

Politiet opplyser at foreløpig resultat fra obduksjonen tilsier at kvinnen døde av drukning, mens dødsårsak for mannen er usikker.

- Det er ingen mistenkte i saken. Det er så langt ingen indikasjoner på at andre personer var involvert i tilknytning til dødsfallene, opplyser politiet.

Lensmann Trønsdal sier til Dagbladet at de fremdeles etterforsker dødsfallene som mistenkelige.

- Det er uavklart og vi forsøker å kartlegge hendelsesforløpet, sier Trønsdal, som understreker at det er ingen mistenkte i saken.

Dagbladet kommer med mer.