USA: Politiet tok seg inn i skrekkhus:

Søskenflokk levde med sin døde bror

Inne i bygningen fant politiet levningene av et barn og tre gjenlevende søsken.

DØDSBUDSKAP: Sheriff Ed Gonzalez i Harris County, Texas, returnerer til åstedet etter en pressekonferanse. Foto: Mark Mulligan/Houston Chronicle/AP/NTB
DØDSBUDSKAP: Sheriff Ed Gonzalez i Harris County, Texas, returnerer til åstedet etter en pressekonferanse. Foto: Mark Mulligan/Houston Chronicle/AP/NTB Vis mer
Publisert

Da politiet tok seg inn i en bygning i Houston-området i Texas, USA, ble de møtt av et tragisk syn. Der fant de levningene av et barn, samt tre gjenlevende søsken som tilsynelatende er blitt forlatt.

Ringte politiet selv

Det sier sheriff Ed Gonzalez, ifølge den lokale CBS-kanalen i Dallas, som viser til en pressemelding fra det lokale politikontoret.

Det skal ha vært et av barna, en 15-åring, som ringte til politikontoret i Harris County søndag ettermiddag, og fortalte at hans ni år gamle bror hadde vært død i et år og at kroppen lå inne i leiligheten.

Ifølge lokalavisa KHOU skal tenåringen ha fortalt politiet at foreldrene hans ikke hadde bodd i leiligheten med ham eller hans to yngre søsken på flere måneder.

- Dette er en forferdelig og tragisk hendelse. Jeg har aldri hørt om et tilfelle som dette. Det overrasket meg virkelig, sier Gonzalez i en uttalelse publisert på politikontorets Twitter-konto.

De gjenlevende barna skal ifølge politiet ha vært 15, 10 og 7 år gamle.

- De har vært der i en lengre periode. Og da legger jeg vekt på «lengre», sier sheriff Gonzales.

Samtidig fant politiet levningene av det som ser ut til å være en mindreårig, som også så ut til å ha vært inne i leiligheten i lang tid.

Underernærte

De overlevende barna skal ha tatt vare på hverandre, ifølge sheriffen, og den eldre 15-åringen skal ha tatt ansvar for de andre to. Det er uklart om noen av barna har gått på skole, skriver den lokale CBS-kanalen.

De yngste barna skal ha vært underernært og hatt fysiske skader. Alle de tre gjenlevende barna ble fraktet til sykehus for en helsesjekk og behandling.

TILSTÅR: En 66 år gammel kvinne tilstår drapet på sin mann under pågripelsen. Video: KameraOne. Reporter: Vegard Krüger Vis mer

Sheriffen understreker at de ikke vet hvor lenge barna har vært alene, og at det kommer til å bli en del av den følgende etterforskningen.

- Vi vet ikke den nøyaktige alderen på den avdøde, men vi antar at det er skjelettet av en mindreårig. Nå prøver vi å finne barnas pårørende for å kunne fastslå nøyaktig hva som har skjedd, og hvordan det kunne gå så langt, sier han.

Mor og kjæreste avhørt

Barnas mor og hennes kjæreste er nå blitt lokalisert, går det fram av pressemeldingen fra politiet i Harris County, gjengitt av CBS Dallas.

De skal begge ha blitt avhørt i saken.

Sheriff Ed Gonzalez beskriver saken som en hjerteskjærende sak, preget av forferdelige omstendigheter.

- Vi skal gjøre alt vi kan for å gjennomføre en grundig etterforskning og sørge for at barna blir ivaretatt, sier han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer